top of page
Αναζήτηση
  • kidsrkids

τι κι αν είμαστε παιδιά, μαθαίνουμε πώς να προσέχουμε και να μένουμε ασφαλή...

Κανονισμός του σχολείου κατά την περίοδο COVID 19 το σχολείο μας για όσο διαρκούν τα μέτρα προστασίας αλλά και πέραν αυτού προσφέρει την απαραίτητη, σχετικά με την καθαριότητα, ατομική υγιεινή, άρα ασφάλεια, εκπαίδευση των μαθητών του.

Λειτουργούμε ολιγομελή, έως 12 μαθητές, τμήματα.





Εφαρμόζουμε σχολαστική καθαριότητα πριν και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Σχολείου με τη μέριμνα του προσωπικού μας. Γίνεται φυσικός αερισμός των αιθουσών που γίνεται ακόμη αποτελεσματικότερος λόγω της δομής του σχολείου και σε κάθε χώρο υπάρχει απολυμαντικό χεριών. Τα παιδιά με την είσοδό τους στο σχολείο αλλάζουν παπουτσάκια θερμομετρώνται και απολυμαίνονται τα χέρια τους με τη βοήθεια των παιδαγωγών μας. Το ατομικό, πλέον, παγουρίνο είναι απαραίτητο βάσει σχετικών οδηγιών. Η νηπιαγωγός κάθε τμήματος είναι υπεύθυνη ώστε να φροντίζει, βάσει του κανονισμού μας, για την απολύμανση των υλικών που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά. Εαν παρατηρηθεί, οποιαδήποτε αδιαθεσία παιδιού τότε το παιδί αυτό απομονώνεται συνοδευόμενο από προσωπικό του σχολείου στο ιατρείο-αναρρωτήριο του σχολείου ενώ άμεσα-παράλληλα ενημερώνεται ο γονιός του παιδιού που υποχρεούται να έρθει προκειμένου να το παραλάβει, άμεσα. Βάσει κανονισμού και σχετικών οδηγιών, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου δεν επιτρέπεται η παραμονή ενηλίκων στον εσωτερικό χώρο του σχολείου.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου είναι ελεγμένο και έχει περάσει από τεστ COVID 19. είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο σχετικά με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ. Επιλέγουμε την 'ασφάλεια' προσβλέποντας στην επιστροφή στην κανονικότητα, στηρίζουμε τον 'έλεγχο' της πανδημίας.



138 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page